Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Kantarellsöksinstruktörsutbildning

2023-06-17 09:00

Vill du utöka ditt kursutbud med kantarellsökskurser så att du kan erbjuda hundar och deras mattar och hussar en superrolig och nyttig aktiveringsform? 

Då ska du boka in dig på Glada Jyckars Kantarellsöksinstruktörsutbildning. Utbildningen leds av hundpsykolog Kicki Fellstenius som driver Glada Jyckar och Hundpodden med Kicki & Tage. Kicki har lett kantarellsökskurser sedan 1993 och lärt upp hundratals kantarellsöksekipage under årens lopp. 

Efter Glada Jyckars Kantarellinstruktörsutbildning har du den kunskap du behöver för att erbjuda kantarellsökskurser och privatlektioner i kantarellsök. 

Kantarellsök är en mycket uppskattad aktiveringsform som både leder till en välmående hund och tacksam husse/matte. Med denna kantarellsöksutbildning i bagaget har du verktygen för att erbjuda hundar och deras mattar/hussar en ny gemensam hobby. 

Här kan du läsa mer om Glada Jyckars Kantarellsöksinstruktörsutbildning.  

Vill du att vi kontaktar dig ang utbildningen? Skicka ett mail till kurs@gladajyckar.se så hör vi av oss. Eller ring till Eva på 0793-414 526 så svarar hon på dina frågor eller guidar dig vidare. 

 VARMT VÄLKOMMEN!  

Information
Namn: Kantarellsöksinstruktörsutbildning   Plats: Ålstensgatan 2, Bromma/Stockholm
         
  Avgift: 4900 SEK (varav Moms 980 SEK)
Start: 2023-06-17 09:00   Slut: 2023-06-18 16:00