Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Hundinstruktörsutbildning

2023-04-28 17:00

Drömmer du om att vara med och förbättra livskvaliteten för hundar och deras familjer genom att sprida kunskap och inspiration kring hundars beteende och träning? Vill du skapa dig en framtid där du kan försörja dig på det du brinner för mest?

Då ska du anmäla dig till Glada Jyckars Hundinstruktörsutbildning! Utbildningen leds av hundpsykolog Kicki Fellstenius som driver Glada Jyckar och Hundpodden med Kicki & Tage. I teamet ingår även Cecilia Strömberg (hundinstruktör), Elin Lindell (veterinär) och Anna-Maria Svedberg (etolog), var och en specialist inom sitt respektive kompetensområde. Teamets sammansättning i kombination med att undervisningen genomförs i en liten exklusiv grupp på plats i Stockholm, garanterar att du får bästa tänkbara start på din yrkeskarriär i hundbranschen.

Efter Glada Jyckars Hundinstruktörsutbildning har du den kunskap du behöver  för att genomföra valpkurser, vardagsträningskurser och vardagsaktiveringskurser samt varianter på dessa som exempelvis inkallningskurser, koppelkurser och promenadaktivering. Du har också en bra grund om du vill utbilda dig vidare till hundpsykolog eller specialiserad hundinstruktör inom något specifikt område.

Här hittar du mer information om Glada Jyckars Hundinstruktörsutbildning.

Vill du att vi kontaktar dig ang utbildningen? Skicka ett mail till kurs@gladajyckar.se så hör vi av oss. Eller ring till Eva på 0793-414 526 så svarar hon på dina frågor eller guidar dig vidare. 

VARMT VÄLKOMMEN!  

 

Information
Namn: Hundinstruktörsutbildning   Plats: Ålstensgatan 2, Bromma/Stockholm
         
Sista anmälning: 2023-03-28   Avgift: 37000 SEK (varav Moms 7400 SEK)
Start: 2023-04-28 17:00   Slut: 2023-10-01 17:00