Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Valpkurs intensiv

2022-07-04 10:00
2022-07-04 10:00 - 13:00
2022-07-05 10:00 - 13:00
Klicka på respektive tillfälle för att lägga till dagen i din kalender

Har du nyligen skaffat valp? Grattis! Då har ni en fantastisk resa framför er. Under din och valpens första tid tillsammans lägger ni grunden för er relation tillsammans!

Den här kursen är en intensivkurs på 2 x 3 timmar och hålls vid Norrtälje Hundcenter. Där har vi tillgång till både inomhuslokal och grönområden och kommer anpassa var vi är efter vädret. Vi kommer att ta en fikapaus mitt i för att hundarna ska orka jobba hela tiden.

På valpkursen lägger vi stort fokus på relation, kontakt och som vanligt på våra kurser, att vi ska ha roligt tillsammans! Att bara vara på kurs, få se andra hundar och människor är väldigt nyttig social träning för din valp. Därför passar kursen bra även om du redan är duktig och kan mycket om hundträning. Vi kommer varva teori med praktik under hela kursen och blanda övningar med mycket fart i tillsammans med lugnare passivitetsövningar. 

Kursen bygger mycket på att skapa en vilja och sug att lära sig nya saker för hunden. Att den får testa sig fram till vilka beteenden som ger utdelning och får jobba både självständigt och tillsammans med dig. Det går åt mycket belöningar under kursen och vi använder både godis, leksak, oss själva och omgivningen för att ge hunden det den vill ha när den utför ett beteende som vi letar efter. 

Exempel på moment vi går igenom:  

 • Söka ögonkontakt
 • Be om lov
 • Inkallning
 • Gå i koppel
 • Passivitet (ta det lugnt)
 • Stanna kvar
 • Inte hoppa
 • Och mycket mer, kursen anpassas delvis efter deltagarna och kan skilja sig åt från gång till gång. Förkunskapskrav:  Inga, passar valpar från 9 veckor upp till ca 6 månader 

  Det här ingår i priset:

  • Skriftlig sammanfattning efter kursen
  • Diplom och goodiebag till hundarna

  Max antal hundar: 6 st

  Plats: Norrtälje Hundcenter

  Pris: 1790 kr

  Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

  Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

  Information
  Namn: Valpkurs intensiv   Plats: Norrtälje Hundcenter
  Arrangör: StarDex Education AB      
    Avgift: 1790 SEK (varav Moms 358 SEK)
  Tillfällen: 2022-07-04 10:00 - 13:00
  2022-07-05 10:00 - 13:00
  Klicka på respektive tillfälle för att lägga till dagen i din kalender

  Anmälningssystemet levererat av:
  Din Kurs Sverige AB
  www.dinkurs.se

    Kontaktinfo arrangör:
  StarDex Education AB
  Kungsgårdsvägen 12, 76194  Norrtälje
  0730274954