Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

FOR yrkesseminarier 31 mars - 1 april, under Nordiska Trädgårdar 2022 på Stockholmsmässan i Älvsjö

Här anmäler du dig till de yrkesinriktade seminarier på trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar 31 mars-3 april 2020, på Stockholmsmässan. Seminarierna ges torsdag och fredag med olika teman och samarbetspartners. Detaljprogram på www.for.se eller som pdf via denna länk Alla-seminarier-2022.pdf 

Alla seminarier kostar 1 390 kr inklusive fika och inträde till trädgårdsmässan. Ingen moms debiteras.

Paketpris för heldag fredag 1 april är 2 190 kr. De båda seminarierna bokas då tillsammans som ett paket, ej var för sig.

Som student och press får du 400 kr i rabatt per seminarium. Ange rabattkod Student respektive Press i anmälan. Styrkes på plats med student- eller presslegimation.

Ange fullständig faktureringsadress och ref.nr om det behövs, så fakturan till ditt företag blir korrekt. Betalning via kort, swish eller faktura som skickas till din mejladress eller i första hand som e-faktura om du uppger ert organisationsnummer och/eller GLN-kod.

Det räcker att du fyller i fakturaadressen en gång om du bokar för flera personer. Men allas personuppgifter ifylles för varje bokning. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person i företaget. Blir trädgårdsmässan inställd pga coronarestriktioner ges seminarierna digitalt. 

Bekräftelse och biljettkod till mässan skickas ut via e-post.

Sista anmälningsdag är 18 mars för seminarierna. Eventuella restplatser säljs även senare och vid dörren till seminarierna.

Frågor: Lise-Lotte Björkman 070-29 33 085                      lise-lotte.bjorkman@for.se

Vänligen kontakta mig om ni har problem med att anmäla er!

VÄLKOMMEN att DELTA!

Information
Namn: FOR yrkesseminarier 31 mars - 1 april, under Nordiska Trädgårdar 2022 på Stockholmsmässan i Älvsjö   Plats: Stockholmsmässan
         
    
Start: 2022-03-31   Slut: 2022-04-01

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se