Enter your information

Check your information

Your information is registered

2022-06-26 - 07-03 BeachAid Camp

Välkommen till BeachAid Camp, en av sommarens häftigaste höjdpunkter. Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher, solsäkra Böda på Öland. Nybörjare såväl som elit är lika välkomna. 

Kostnad 2800 kr, I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner, gratis deltagande i eftermiddagsturneringar, lån av bollar, kvällsprogram, kaffe och frukt på stranden. Ingen logi, mat eller träning ingår, utan köps till.

Deltagande i helgernas rankinggrundande tävlingar anmäls separat här, behöver du licens kontakta tomas@beachaid.se

Våra coacher för träningsgrupperna håller högsta kvalité och gör de allt för att du ska utvecklas som beachspelare. Vi satsar på små träningsgrupper 6-8 pers så du får mycket bolltouch och inviduell feedback. Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 1195 kr. Grupperna finns på olika nivåer, träningarna är tvåtimmars pass på förmiddagar måndag till fredag.

På eftermiddagarna arrangeras olika turneringar, anmälan på plats ingår i avgiften! De flesta kvällarna är det någon form av frivilligt kvällsprogram. 

Boende finns i olika prisklasser och det bokar du direkt på Bödagården ange BeachAid Camp så får du 5% rabatt. Vill du bo riktigt billigt tar du med ditt tält och bokar en tältplats på Bödagården. OBS! Då vi reserverat i stort sett allt boende på gården, kan du inte boka på deras hemsida, utan du behöver kontakta dem på mail eller telefon. Kontaktuppgifter och info om boende hittar du på www.bodagarden.nu

Du kan även köpa till mat. Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag. På lördagen går det att beställa grillat till vårt "Beachparty" på stranden. 

Allt kvällsprogram inklusive "Beachpartyt" arrangeras under vårt motto "Ha kul i sanden och hjälp människor på samma gång". Eftersom vi vet att 10-20% av befolkningen har problem med alkohol, är alla aktiviteter "drogfria". Bödagården  har en restriktiv alkoholpolicy på hela området, vill du "ta en öl" är det ok i stugan.

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande via faktura senast 31/5. Du deltar på egen risk. 

Hoppas vi ses på Böda i sommar! 

Information
Name: 2022-06-26 - 07-03 BeachAid Camp   Location: Bödagården
         
  Fee: 2800 SEK (including VAT 0 SEK)
Start: 2022-06-23   End: 2022-07-03

Registration system from:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se