Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Certifierad Skogsbadsguide 2022

Välkommen på utbildning till certifierad skogsbadguide, 30 maj-5 juni 2022 

Bokning av kost&logi. 
I detta formulär bokar du det boendealternativ du önskar och priserna som anges inkluderar kost och logi. Kostnaden betalas i recpetionen vid incheckningen på Mundekulla. Vi tar både swish och visakort. Om inte det rumsalternativ du önskar finns kvar som valbart, kontakta gärna Mundekulla för möjlighet att lägga till fler platser: info@mundekulla.se      

Incheckning.
Receptionen är öppen för incheckning måndagen den 30 maj kl 14.00-16.30. Kursen slutar nästföljande söndag eftermiddag den 5 juni. 

Kost
På Mundekulla Retreatcenter serverar vi ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dem som vill. Vi kan dock inte servera mat som passar alla olika dieter, men delge ev allergier i samband med din anmälan. Ta med egna lakan och handdukar eller hyr på Mundekulla för 150 kr/set vid incheckningen. Deltagarna städar sina rum efter kursen. Städning kan också köpas för 300 SEK per rum vid ankomst. Det är inte tillåtet att använda stearinljus i rummen. Gruppen hjälper till med disk efter varje måltid. 

Hitta till Mundekulla.
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. (3-4 tim. resa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn). Därefter erbjuds taxi för ca 300 kr/bil (10 km), vilket bokas via Taxi Emma (0471-101 00) gärna en vecka innan dock senast två dygn innan avresa. Flyg inkommer till närliggande flyplatser i Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag, därefter tåg till Emmaboda (30 min).  

Vi ser fram emot att träffas/

Mundekulla teamet 

Information
Namn: Certifierad Skogsbadsguide 2022   Plats: Mundekulla Kurs & Retreatgård
Arrangör: Mundekulla Kurs Retreat Konferens      
    
Start: 2022-05-30   Slut: 2022-06-05

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Mundekulla Kurs Retreat Konferens
Mundekulla, 36195  Långasjö, Sweden
0471-504 50