Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Cirkel-läger, 2022

Välkommen på Cirkel-läger på Mundekulla 2022
Stor glädje för oss att åter kunna erbjuda detta unika sommarläger för alla åldrar.

Biljettbokning.
I detta formulär bokar du och betalar biljett för deltagande på Mundekullas cirkelläger "Circle Way Camp" 12-17 juli som erbjudits på Mundekulla under drygt 15 år. (Du kan även delta på prova-på-dagar 12-14 juli, se nedan) 
I priset ingår kost (frukost. lunch, middag) för hela vistelsen samt tältplatsavgift.
OBS! Ta med eget tält, liggunderlag osv. Du kan även boka tillägg för boende i rum om du önskar det. Du kan boka för en person eller för flera samtidigt och om tre personer bokar vid samma bokningstillfälle erhålls automatiskt 500:- rabatt via Irenes fond. Önskar du dela rum med någon särskild person, så meddela oss i samband med bokningen. Den extra kostnaden för rum betalas på Mundekulla i samband med incheckningen.  

Prova på dagar
Det finns möjlighet att enbart delta de två första dagarna av lägret (12-14 juli), dvs du checkar in tisdag tillsammans med de övriga deltagarna men checkar ut torsdag eftermiddag istället för söndag. För detta betalar du halva lägeravgiften och då ingår kost och tältplats) Vill du boka tillägg för rum blir din rumskostnad 2/5-delar av det angivna rumspriset. (Två nätter istället för fem). Du bokar isåfall ditt rum även i detta formulär.  

Mängdrabatt 
Vid bokning av tre personer eller fler vid samma bokningstillfälle erhåller ni automatiskt 500:- rabatt, vilket dras från det totala biljettpriset. Detta bidrag kommer från Irenes fond (www.irenesfond.se) vars syfte är att stötta barn, ungdomar och familjer att medverka på olika Mundekullaevents. Du som vill kan kan även skänka ett valfritt belopp till Irenes fond som möjligör att vi kan fortsätta erbjuda denna möjlighet i framtiden.

Boka tidigt-rabatt
Priset för lägret är billigare ju tidigare du bokar. Boka tidigt rabatt erbjuds i två steg med vardera 300:- rabatt; boka senast 28 feb och 30 april 2022.   

Anmälan och bokningsregler 
Klicka på länken "till anmälan" nedan, fyll i dina uppgifter och boka de alternativ du önskar och betala med kort eller swish. Då registreras du i vår databas och du får också ett mail skickat till din e-postadress. Anmälningsavgiften är 900 kr/pers resp 600 kr för barn/ungdom 4-25 år och ingår i lägrets biljettpris. Denna del är inte återbetalningsbar. Om du skulle få förhinder att delta kan avbokning göras fram till två veckor före start. Då får du tillbaka resterande del av inbetalt belopp. Vid senare avbokning sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Du kan också överlåta din plats till en annan person, men meddela oss isåfall så vi får rätt namn i våra anmälningslistor.  

Mat
Vi serverar Ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder bla mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Måltiderna som ingår i lägeravgiften är frukost - lunch - middag. Vi erbjuder en särskild meny för barn.  Deltagarna hjälper till med disken efter måltiderna enligt schema som fylls i vid incheckningen.  
 

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Behöver du transport från tågstationen så ringer du det lokala taxibolaget på 0471-10100 (senast 2 dgr innan avresa) Kostnad är ca 300:-/bil.

Funktionshinder
Mundekulla består av en vacker gård med tillhörande logar och höloft som restaurerats i 1820-talsstil. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Vi har hiss upp till en av samlingssalarna. Hör av dig så berättar vi mer!  

Boende i rum på Mundekulla
Var och en städar sitt rum (kan köpas för 300 kr/rum och kan beställas i receptionen vid incheckningen. För städning som inte är beställd och inte utförd har Mundekulla rätt att debitera en summa på 400 kr/rum). Ta med lakan och handduk (kan hyras för 100 kr/set i receptionen). Stearinljus får inte användas i sovrummen. 

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Välkommen, det kommer att bli en fantastisk sommarvecka

Hälsar/ Mundekullateamet  

www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Information
Namn: Cirkel-läger, 2022   Plats: Mundekulla Kurs & Retreatgård
         
    
Start: 2022-07-12   Slut: 2022-07-17

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se