Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Cirkel-läger, 2022

Välkommen på Cirkel-läger 12-17 juli på Mundekulla 2022
Det är en stor glädje för oss att erbjuda detta unika sommarläger för alla åldrar. 

Biljettbokning.
I priset ingår kost (frukost. lunch, middag) för hela vistelsen samt tältplatsavgift. Trum om du önskar.
Läger avgiften betlas i samband med bokningen och rumskostnad betalas vid incheckningen. Du kan även delta på prova-på-dagar 12-14 juli, se nedana med eget tält, liggunderlag osv.) Du kan även boka

Prova på dagar
Det finns möjlighet att enbart delta de två första dagarna av lägret (12-14 juli) för halva lägeravgiften. Du checkar in tisdag tillsammans med de övriga deltagarna men checkar ut torsdag eftermiddag istället för söndag. Vill du boka tillägg för rum blir din rumskostnad 2/5-delar av det angivna rumspriset. (Två nätter istället för fem), vilket betalas på plats.  

Mängdrabatt 
Vid bokning av tre personer eller fler vid samma bokningstillfälle erhåller ni automatiskt 1000:- rabatt, vilket dras från det totala biljettpriset. Detta bidrag kommer från Irenes fond (www.irenesfond.se) vars syfte är att stötta barn, ungdomar och familjer att medverka på Mundekullaevents. Du som vill kan kan även skänka ett valfritt belopp till Irenes fond som möjligör att vi kan fortsätta erbjuda denna möjlighet även i framtiden.

Boka tidigt-rabatt
Priset för lägret är billigare ju tidigare du bokar. Boka tidigt rabatt erbjuds i två steg med vardera 300:- rabatt; boka senast 28 feb och 30 april 2022.   

Anmälan och bokningsregler 
Klicka på länken "till anmälan" nedan, fyll i dina uppgifter och boka de alternativ du önskar och betala med kort eller swish. Då registreras du i vår databas och du får också ett mail skickat till din e-postadress. Anmälningsavgiften är 900 kr/pers resp 600 kr för barn/ungdom 4-25 år och ingår i lägrets biljettpris. Om du skulle få förhinder att delta kan avbokning göras fram till två veckor före start. Då får du tillbaka resterande del av inbetalt belopp. Vid senare avbokning sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Du kan också överlåta din plats till en annan person.

Mat
Vi serverar Ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder bla vaganska, mjölk-, nöt och glutenfria alternativ för dig som önskar vilket du kan meddela i samband med din bokning. Vi tillgodoser inte tillfälliga dieter. Måltiderna som ingår i lägeravgiften är frukost - lunch - middag. Vi erbjuder en särskild meny för barn. Deltagarna hjälper till med disken efter måltiderna enligt schema som fylls i vid incheckningen.  
 

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Behöver du transport från tågstationen så ringer du det lokala taxibolaget på 0471-10100 (senast 2 dgr innan avresa) Kostnad är ca 300:-/bil.

Funktionshinder
Aktivitetslokalen ligger på våning 2 med tillgång till hiss. Matsalen ligger på plan 1 och i varje byggnad finns handikappstoaletter. Hör av dig så berättar vi mer! 

Boende i rum på Mundekulla
Var och en städar sitt rum (kan köpas för 300 kr/rum och kan beställas i receptionen vid incheckning. För städning som inte är beställd och inte utförd har Mundekulla rätt att debitera en summa på 400 kr/rum). Ta med lakan och handduk (kan hyras för 150 kr/set i receptionen). Stearinljus får inte användas i sovrummen. 

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Välkommen, det kommer att bli en fantastisk sommarvecka

Hälsar/ Mundekullateamet  

www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Information
Namn: Cirkel-läger, 2022   Plats: Mundekulla Kurs & Retreatgård
         
    
Start: 2022-07-12   Slut: 2022-07-17

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se