Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Retreat med personlig vägledning – En tid för ro, en tid för bön

2022-05-15 2022-05-20

Varmt välkommen på retreat. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet. Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar på söndag kl 17 med gudstjänst och avslutas på fredag kl 11:30.

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. Slutfakturan på resterande summa sänds ut med e-post och ska vara betald senast 15 dagar innan retreaten.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 150 kr.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. Om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av totalkostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av totalkostnaden.

Innan du gör din anmälan ska den Grundläggandeinformationen om Styrsö Missionskyrkas retreater läsas på vår hemsida www.styrsomissionskyrka.se. Särskilt viktigt är att läsa och beakta att vi enbart har möjlighet att hantera hantera vissa kostvarianter, så som gluten, mjölkprotein, laktos och vegetariskt alternativ. Eventuell kostvariant måste vid anmälan rapporteras till husmorretreat@styrsomissionskyrka.se. Och att vi inte använder mikrofon vid retreatens andakter och samlingar. Denna information kan du återvända till när datum för retreaten närmar sig.

Information
Namn: Retreat med personlig vägledning – En tid för ro, en tid för bön   Plats: Styrsö Missionskyrka
Arrangör: Styrsö Missionskyrka      
  Avgift: 5000 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2022-05-15   Slut: 2022-05-20

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Styrsö Missionskyrka
Styrsö Tången väg 71, 43084  Styrsö
0723250145