Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Hoopers Delkurs 1 september-november 2021

2021-09-30 2021-11-04

Hoopers! 
En riktigt rolig aktivitet för hundar av alla åldrar. Från valp till senior och allt där emellan. 
I Hoopers ska hunden gå genom bågar, runda tunnor och portar och gå igenom en kort tunnel. Det får inte vara skarpa svängar, bara mjuka runda böjar. Det finns inga hinder och hopp. Träningen bygger på samarbete på avstånd. Du visar din hund vilken väg den ska gå på avstånd. Som förare behöver du inte springa runt banan.
En positiv och roolig utmaning för dig och din hund.

Först lär vi hunden tekniken att gå genom bågarna, runda tunnorna och gå genom tunnlarna (tunnlarna är 80 cm höga så även stora hundar kan gå igenom). 
Sedan tränar man hinder i kombination.

Kul och nyttig träning för dig och din hund!

Datum 2021:
Torsdag: 30 sept, 7 okt, 14 okt, 21 okt, 28 okt och 4 nov - 2021   
Tid: 17.00-18.15 


Pris: 1990:-/ekipage, 6 tillfällen!  
Max 8 deltagare. 

OBS: Kurserna gäller en person och hund så länge vi i Sverige har restriktioner pga Covid-19. Åhörare/Familjemedlemmar kan tyvärr inte följa med.

Instruktörer: Madeleine Bernhardsson 

Plats: Bysjöns Utbildningscenter, Kolargatan 36, 784 68 Borlänge  

Vi ser fram emot att träffa dig och din hund.
Har du frågor fram tills vi ses, ring oss gärna eller hör av dig via e-post. 

HUNDGODIS: Ta med ett riktigt gott godis till hunden som den gillar. Ex. vis Kycklingrester, köttbullar, korv, Frolic mm

KLÄDER: Vid dåligt väder förlägger vi utbildningen inomhus, det kan dock vara att föredra oömma kläder.

HUNDAR: Vi på Dala Hundservice önskar att ni som hundägare inte låter era hundar hälsa på varandra innan ni ägare är överens om att det är ok. Detta för att undvika onödiga konflikter mellan både hundar och ägare.

FÖRSÄKRING: Strikt ägaransvar gäller, det är hundägarens eget ansvar att ha gällande försäkring för händelser där hunden är inblandad. Dala Hundservice AB frånsäger sig allt ansvar. Telefon: 070-320 26 30 eller E-post: info@dalahundservice.se. VÄLKOMMEN! Marie Fogelquist  

ANMÄLAN Anmälan är bindande. Anmälan innebär också att din ångerrätt upphör inom 14 dagar efter att anmälan har bekräftats (alltså bekräftelsemailet). 
Vid återtagande av anmälan följer Dala Hundservice AB de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela Dala Hundservice AB skriftligen inom 14 dagar efter att anmälan har bekräftats.. Du har då rätt att återfå den avgift du betalt, förutom anmälnings- och administrationsavgift, i det här fallet 250 kronor. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för lägret. Om du blir sjuk återfår du kursavgiften mot läkarintyg - anmälnings- och administrationsavgiften i det här fallet 250 kronor . Om hunden blir sjuk återfår du kursavgiften mot veterinärintyg - anmälnings- och administrationsavgiften i det här fallet 250 kronor. 
Information
Namn: Hoopers Delkurs 1 september-november 2021   Plats: Kolargatan 36,
      Platser kvar: 7
Sista anmälning: 2021-09-28   Avgift: 1990 SEK (varav Moms 398 SEK)
Start: 2021-09-30   Slut: 2021-11-04

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se