Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Mundekulla Gathering 6-10 aug, 2021

Välkommen till Mundekulla Gathering "Community Camp" 6-10 aug

Så här anmäler du dig!
Klicka på länken "till anmälan" nedan varpå du bokar den biljett/er du önskar och betalar med kort varpå du registreras i vår databas. Därefter får du ett mail skickat till den e-postadress du uppger (var noga med att skriva rätt adress, kolla i skäppostmappen om du inte hittar det)  

Avbokning
Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom en bokningsavgift på 600 kr/person återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan dock sälja din biljett vidare till tredje part. Vi skickar ut ett välkomstbrev på den e-postadress du uppgett några dagar innan festivalen äger rum.  

Mängdrabatt 
Vid bokning av tre personer eller fler vid samma bokningstillfälle erhåller du automatiskt 400:- rabatt, vilket dras från bokningsavgiften

Boka tidigt rabatt
Priset för festivalen är billigare ju tidigare du bokar (se early bird på hemsidan).  

Mat
Maten ingår under festivalen (serveras tre ggr per dag). Vi serverar vegetarisk och minst 80% ekologisk mat. Vi erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Vi har även ett specialbord för barn.
Det finns ett café vid namn "Buddha Bar" i restaurangbyggnaden som är öppet dag- och kvällstid

Boende
Medtag lakan eller hyr av oss på plats, (100 kr/person.)
Var och en städar sitt rum för nästa gäst (tjänsten kan även köpas vid ankomst
-RUMMEN är nybyggda, ekologiska med hög komfort och dessutom tv-fria! Vi erbjuder enkel, dubbel, trippel och fyrbäddsrum samt stugor. 
-SOVALKOVERNA består av ett rum med flera bäddar där du bor i ett privat bås med draperi framför din sovplats. Du erhåller madrass, kudde och täcke. Medtag lakan eller hyr av oss. Toalett och dusch finns i nära anslutning till lokalen. 
-SOVSAL erbjuds i ett större rum (Höloftet)  där du erhåller madrass, kudde och täcke, medtag lakan eller hyr av oss. Lokalen används delvis under dagtid (ca kl. 11-18). Du erhåller en egen förvaringsplats i rummet för din packning dagtid. Toalett och dusch finns i nära anslutning till lokalen. (Män och kvinnor bor i samma rum) 
-HUSVAGN/HUSBIL hänvisas till anvisad plats på parkeringen.
-TÄLTNING i eget tält erbjuds utan extrakostnad runt "Hjärtsjön" med tillgång till toalett och dusch. Medtag eget tält.  
Se våra rum här >>

Boende på Hotell/vandrarhem
Du kan boka boende på Hotell Amigo i Emmaboda (10 km) eller exklusiva Kosta Boda Art Hotell (3 mil). Du kan även boka boende på närliggande hotell och vandrarhem på egen hand (6 st på 7-20 km avstånd). Dessa alternativ kräver att du har egen bil/färdmedel 
Se tel nummer på Festivalsidan>>

Övrigt fält
Skriv i övrigt-fältet om du önskar delge oss någon information, allergier osv

Handikapp
Mundekulla består av en vacker gård med tillhörande logar och höloft som restaurerats i 1820-talsstil och därmed inte är helt handikapssvänlig överallt. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har en hiss upp till den stora samlingssalen samt flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Hör av dig så berättar vi mer. 

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. (3 h från Göteborg, 4 h från Stockholm). Därefter erbjuds Mundekulla-taxi som vi subventionerar och kostnaden är endast 150 kr/bil (10 km). Denna bokar du på egen hand via Taxi Emma (0471-10100) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 h) till Emmaboda.

Välkommen till Mundekulla

Information
Namn: Mundekulla Gathering 6-10 aug, 2021   Plats: Mundekulla
Arrangör: Mundekulla Kurs Retreat Konferens      
    
Start: 2021-08-06   Slut: 2021-08-10

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Mundekulla Kurs Retreat Konferens
Mundekulla, 36195  Långasjö, Sweden
0471-504 50