Anmälan till Roslagsloppet

 

Utländska deltagare

Utländska tävlande betalar ingen avgift för att starta. Ni anger rabattkod: rosis2021 i anmälan. Sista datum för anmälan gäller även utländska deltagare!

 

ROSLAGSLOPPET (7/8)

När ni skall anmäla er till tävlingen så tänk på att ha all information om teamet tillgänglig. Kontaktuppgifter till dig som anmäler (adress, telefonnummer, email m.m.) Tävlingsklass Förare (licensnummer, personnummer, klubb) Navigatör (licensnummer, personnummer, klubb) 

Det är din uppgift att se till att all information om förare, navigatör och båt är riktiga. Om det skulle ske någon förändring t.ex. byte av navigatör eller båt så är det du som anmälare som skall skicka denna uppdatering till ÖRK. Detta skall ske innan den 16/7 för att den skall bli godkänd och komma med i startlistan. 

Ska någon i besättning ha engångslicens - skriv detta i stället för licensnummer. Om ni tävlar i ThunderCat, JetSki, Classic eller Standard, så skriver ni bara ett * i rutan för mätbrev.

Webtracking

Du kan i anmälan betala för den obligatoriska webtrackingen. 

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 300:- och startavgiften är 1700:- eller 1200:- beroende på klass. För att anmälan skall bli godkänd så kommer betalning krävas inom två timmar efter att ni gjort anmälan. Detta sker via kortbetalning eller swich. Vid avanmälan före 6/8 betalas allt utom 300:- tillbaka. 

Boende

Var ute i god tid för att finna boende! Ni kan antigen söka via Bo & Kajak på http://www.bokajak.se/ eller http://www.roslagen.se/boende/

”Booking is unfortunately closed for this event. For any questions, please contact the organiser.

 
Information
Name: Roslagsloppet 2021   Location: Öregrundsvarvet AB
Organizer: Öregrunds Racerklubb   Slots left: no limit
Deadline for registration: 2021-07-30   Fee: 600 SEK (including VAT 0 SEK)
Start: 2021-08-06   End: 2021-08-07

Registration system from:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Contact - organizer:
Öregrunds Racerklubb
Västergatan 66, 74242  Öregrund
017330643