Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Påskhelgen (kost och logi) 1-4 april 2021

Upplev påsken i Mundekulla

Anmälan online
Välkommen att boka kost och logi över påskhelgen via länken "till anmälan" här nedan . Du betalar hela avgiften i samband med din bokning varav 600 kr/pers utgör en bokningsavgift. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller om kursen mot förmodan skulle bli inställd.  

Kostnad och aktiviteter
Du betalar endast för kost och logi denna helg. Vi serverar tre måltider varje dag. Under helgen har du möjlighet att vandra i skogen, besöka vårt ler- och halnhus för meditation och vila. Du kan även praktisera yoga, eller annan aktivitetet på egen hand, besöka utkikstornet, vandra i skogen, erhålla coaching, hyra vår spa avdelning eller el vedeldade bastu för en kväll/dag (500:-/grupp/tillfälle) mm 

Ankost och avfärd
Receptionen är öppen på torsdagen den 1 april kl 17-18.30 och maten serveras kl 18.30. Avfärd sker senast söndagen den 4 april kl 15.00.

Mat
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Notera i "Övrigt-fältet" om det är något vi bör beakta kring maten  

Boende på Mundekulla
- Var och en städar sitt rum innan avfärd (Kan köpas för 200:-/rum)
- Ta med lakan och handduk. (Kan hyras för 100 kr/set i receptionen) 
- Stearinljus får inte användas.
- Notera i "övrigt-fältet" om du önskar bo med en vän, familjemedlem om ni gör bokningen var för sig

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Därefter erbjuder vi Mundekulla-taxi för endast 150 kr/bil (10 km), bokas via Taxi Emma (0471-101 00) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. Från Kastrup/Köpenhamn går direkttåg (3 h) till Emmaboda.

Handikapp
En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar och hiss. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Hör av dig så berättar vi mer!  

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Internet
Wifi finns.  

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster/år. Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Vi skickar ut detta till dig men det innebär en del extraarbete varpå vi tar ut en grundavgift på 100 kr/försändelse + porto+brevkostnad.

Välkommen!

Hälsar/

Mundekullateamet  
www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Information
Namn: Påskhelgen (kost och logi) 1-4 april 2021   Plats: Mundekulla Retreatcenter
Arrangör: Mundekulla Kurs Retreat Konferens      
    
Start: 2021-04-01   Slut: 2021-04-04

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Mundekulla Kurs Retreat Konferens
Mundekulla, 36195  Långasjö, Sweden
0471-504 50