Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Sommarkurs vid Sigtuna folkhögskola, vecka 30 (26–30 juli)

Sigtuna folkhögskola erbjuder ett antal sommarkurser om fem dagar för dig som vill utvecklas och samtidigt få en lugn och trevlig vecka i natursköna Sigtuna.


Notera att det du nu betalar in är själva anmälningsavgiften (depositionsavgift) om 500 kr för din önskade kurs. Då vi fått in tillräckligt många anmälningar och beslutat att kursen blir av kommer alla antagna till kursen att få möjlighet att betala in resterande belopp (som kommer att variera beroende på om du valt enkelrum, del i dubbelrum eller enbart dagdeltagande) och därmed sakra din plats på kursen.

Frukost, lunch, middag och fika ingår i kursavgiften och dukas upp i vår fina matsal. Samtliga kurser pågår under fem dagar, måndag till och med fredag. Kurserna pågår under dagen med lite längre paus för lunch så du hinner smita ner och ta ett dopp i Mälaren (glöm ej att ta med badkläder) eller äta en glass i pittoreska Sigtuna. På kvällarna efter middagen är puben öppen. Cykel och kanot finns att låna av skolan för deltagare, under veckan finns det också möjlighet att boka vår bastu. Tala med receptionen om detta då du anlänt.

Minsta antal deltagare är 12 personer för att kursen ska ges. Alla våra sommarkurser har begränsat antal platser. Antagningsprincipen först till kvarn gäller, även reservplatserna fylls på enligt samma princip.

  • Kostnad för kost och boende under veckan är 5500 kr.
  • Som gäst på skolan bor du alltid i enkelrum. Om du har en vän du vill bo ihop med har vi även ett antal dubbelrum, bor ni i dubbelrum får ni 500 kr i rabatt per person.
  • För bara kost (dagdeltagare) är kostnaden 3000 kr.

Alla rum har dusch och toalett på rummet, handdukar och lakan ingår alltid. Vill du komma en dag tidigare så bokar du lättast ett rum via vårt vandrarhem.

För vissa kurser tillkommer materialkostnader, information om detta kommer du i så fall att få av din kursledare. Som internatskola prioriterar vi boende kursdeltagare vid antagning.

Information
Namn: Sommarkurs vid Sigtuna folkhögskola, vecka 30 (26–30 juli)   Plats: Sigtuna Folkhögskola
Arrangör: Sigtuna folkhögskola      
Sista anmälning: 2021-06-01     
Start: 2021-07-26   Slut: 2021-07-30