Enter your information

Check your information

Your information is registered

Grundkurs segling segelbåt, 5 dgr - Gistholmen (SVE)

Sailstar grundkurs 5 dagar, med logi på Gistholmen

Fem dagars kurs!

Välkomna till denna grundkurs i segling! Detta är fem dagars grundkurs där vi tar Vaxholmsbåten ut till Gistholmen i Stockholms skärgård och bor i fyrbäddsstugor där ute.

Vi seglar med våra 24-fots Diva 24SC, skräddarsydda för Sailstars räkning med extra stor sittbrunn och med en riktig toalett. 

Vi startar kursen den 10:e augusti ute på Gistholmen.Logi i fyrbäddsstugor ingår 9 - 15 augusti (måndag-söndag). På Gistholmen finns förutom stugor även roddbåtar, en stor grillplats och en bastu. 

Kursen går igenom: Seglingens grunder, bogar, kryss, läns, slör, vindöga, vindar, väder, segelsättning, segelvård, termer, väjningsregler, manövrering, tilläggning, ankring. 

I kurspriset ingår seglarkurs fem dagar, dokumentation med boken "Seglingens grunder 2.0" samt logi fyra nätter ute på Gistholmen

Anmälan är bindande. Kursavgiften är 7 950 kr varav anmälningsavgift är 2 200 kr som betalas vid anmälan. Resterande avgift betalas senast fyra veckor innan kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning. Om Sailstar avbokar kursen återbetalas hela beloppet. Kursen blir av vid minst 4 deltagare. Kursavgiften kan betalas med kort eller med Swish.  Vid bokningen kan man ange att beställa Seglarintyg 1 eller 2. (Detta kan man även ange och betala under kursen.)

Datum:  Kurs 10 - 14 augusti 2021, logi tillgänglig på Gistholmen 9 - 15 augusti, ingår i kurspriset.

Ta med er kläder som är vind/regntäta, någon fleeze, bra skor, mössa och vantar.  Ute på Gistholmen är det självhushållning, affär finns på Ingmarsö vilket ligger nära. Ta med er mat för minst en middag och en frukost, därefter kan vi åka och proviantera. Det ligger även nära till Ingmarsö krog dit vi kan åka någon kväll och äta om vi känner för det.

Stugor på Gistholmen
Stugorna är på ca 25 m² och har ett pentry med spis, mikrovågsugn, kyl med frysfack. I stora rummet finns en bäddbar soffa. Det finns ett sovrum med dubbelsäng och ett sovloft där 2 - 3 personer kan sova. Det finns även ett badrum med dusch. Varmt och kallt vatten. 

Mer information Tomas Sandström 

Mobil 076-114 19 30  

Denna kurs hålls primärt på svenska. 

This course is primary held in Swedish.Information
Name: Grundkurs segling segelbåt, 5 dgr - Gistholmen (SVE)   Location: Gistholmen
      Slots left: 8
Deadline for registration: 2021-07-10   Fee: 7950 SEK (including VAT 450 SEK)
Start: 2021-08-10   End: 2021-08-15