Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Cirkel-läger, 13-18 juli 2021

Välkommen att boka din plats på Cirkel-lägret på Mundekulla 2021
Stor glädje för oss att åter kunna erbjuda detta unika sommarläger för alla åldrar.

Biljettbokning. I detta formulär bokar du och betalar biljett för deltagande i cirkellägret (Circle Way Camp) 13-18 juli. I priset ingår kost för hela vistelsen samt tältplatsavgift. (OBS! Ta med eget tält, liggunderlag osv). Här bokar du även tillägg för boende i rum om du önskar det. Du kan boka för en person eller för flera samtidigt. Önskar du dela rum med någon särskild person, så meddela oss i samband med bokningen. Den extra kostnaden för rum betalas på Mundekulla i samband med incheckningen.  

Prova på. Det finns möjlighet att enbart delta de två första dagarna av lägret (13-15 juli), dvs du checkar in tisdag tillsammans med de övriga deltagarna men checkar ut torsdag eftermiddag istället för söndag. För detta betalar du halva lägeravgiften och då ingår kost och tältplats) Vill du boka tillägg för rum blir din rumskostnad 2/5-delar av det angivna rumspriset. (Två nätter istället för fem). Du bokar ev rum i detta formulär.  

Mängdrabatt 
Vid bokning av fyra personer eller fler vid samma bokningstillfälle erhåller ni automatiskt 500:- rabatt, vilket dras från det totala biljettpriset.

Boka tidigt-rabatt
Priset för lägret är billigare ju tidigare du bokar. Boka tidigt rabatt erbjuds i två steg; boka senast 28 feb och 30 april 2020.  

Barn- och ungdomsrabatt
För familjer med begränsad ekonomi erbjuds en möjlighet för barn och ungdomar 4-17 år att söka ett begränsat antal "Mundekullabidrag" på 400 kr. Detta bidrag kan bara erhållas en gång per barn/ungdom. Bidraget finansieras via Irene Elmbergs minnesfond och kan sökas genom att maila info@mundekulla.se för mer info och rabattkod. OBS! Måste sökas innan du fortsätter med bokningen för att erhålla rabattkod. Kan ej erhållas i efterhand utan endast i samband med bokning.  

Anmälan och bokningsregler 
Klicka på länken "till anmälan" nedan, fyll i dina uppgifter och boka de alternativ du önskar och betala med kort eller swish. Då registreras du i vår databas och du får också ett mail skickat till din e-postadress. Anmälningsavgiften är 600 kr/pers resp 300 kr för barn/ungdom 4-25 år, och ingår i lägrets biljettpris. Denna del är inte återbetalningsbar. Om du skulle få förhinder att delta kan avbokning göras fram till två veckor före start. Då får du tillbaka resterande del av inbetalt belopp. Vid senare avbokning sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Du kan också överlåta din plats till en annan person, men meddela oss isåfall så vi får rätt namn i våra anmälningslistor.  

Mat
Vi serverar Ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder bla mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Måltiderna som ingår i lägeravgiften är frukost - lunch - middag. Vi erbjuder en särskild meny för barn.  Deltagarna hjälper till med disken efter måltiderna enligt schema som fylls i vid incheckningen.  
 

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Behöver du transport från tågstationen så ordnar vi med hämtning. meddela ankomsttid i god tid i förväg till Mundekulla genom att maila info@mundekulla.se eller ringa 0471-50450. 

Funktionshinder
Mundekulla består av en vacker gård med tillhörande logar och höloft som restaurerats i 1820-talsstil. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Vi har hiss upp till en av samlingssalarna. Hör av dig så berättar vi mer!  

Boende i rum på Mundekulla
Var och en städar sitt rum (kan köpas för 200 kr/rum och kan beställas i receptionen vid incheckningen. För städning som inte är beställd och inte utförd har Mundekulla rätt att debitera en summa på 400 kr/rum). Ta med lakan och handduk (kan hyras för 100 kr/set i receptionen). Stearinljus får inte användas. 

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Irenes fond
Med anledning av att "Mamma och Pappa Mundekulla" (Irene och Berndt) nyligen lämnat jordelivet har vi skapat fonder för att fortsätta driva verksamheten i deras anda. Irene arbetade hela livet som stöd för ungdomar och utsatta. Ur hennes fond kan familjer med begränsad ekonomi söka bidrag för barn och ungdomar för att kunna delta i vissa aktiviteter på Mundekulla. Om du vill har du möjlighet att i samband med din bokning ge ett bidrag till Irenes fond.

Välkommen, det kommer att bli en fantastisk sommarvecka

Hälsar/ Mundekullateamet  

www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Information
Namn: Cirkel-läger, 13-18 juli 2021   Plats: Mundekulla Kurs & Retreatgård
         
    
Start: 2021-07-13   Slut: 2021-07-18

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se