Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Nyårsretreat 29 dec 2020 - 1 jan 2021

Välkommen till Mundekullas Nyårsretreat 2020-2021 ! 

Här kommer lite info inför din anmälan. Klicka på "anmälan" längst ner på denna sidan så kan du i lugn och ro se alla priser. Det är först när du har betalat som din bokning gått igenom. Tänk på att boka i god tid då vissa rum går åt snabbt samt retreaten de senaste åren blivit fullbokad.

Mat Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ till frukost för dig som önskar. Meddela oss innan om du är allergisk mot någon mat samt inte alls tål gluten/mjölkprodukter. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. 

Boende på Mundekulla - Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum. - Stearinljus får inte användas på rummen. - Deltagare turas om med disken efter måtider. ( 1-2 tillfällen / person under hela helgen) 

Tag med - Lakan handduk. (kan även hyras för 100:-/set), innetofflor/inneskor, anteckningsbok, bra kläder för skogs/naturvandringsstigar. 

Anmälningsavgiften är 600 kr per person och ingår i det totala priset som du betalat. Denna avgift betalas även om du avbokar. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller om kursen mot förmodan skulle bli inställd. 

Handikapp Mundekulla består av en vacker gård som restaurerats i 1820 tals stil samt en del nybyggnation. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Hör av dig innan du anmäler dig, så berättar vi mer och ser om det fungerar för dig.

Husdjur Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida) Internet Wifi finns i en del utrymmen. (vi rekommenderar dig dock att stänga ner mobil och dator under denna retreat)

Välkommen! Hälsar/
Mundekullateamet
www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Information
Namn: Nyårsretreat 29 dec 2020 - 1 jan 2021   Plats: Mundekulla Retreat Center
         
Sista anmälning: 2020-12-29     
Start: 2020-09-23   Slut: 2021-01-01

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se