Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Retreat med personlig vägledning - Frid som stillar oro

2021-05-23 2021-05-28

Varmt välkommen på retreat 23-28 maj 2021. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet. Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar på söndag kl 17 med gudstjänst och avslutas på fredag kl 11:30. Retreaten leds av Leif Jöngren, pastor Equmeniakyrkan Älvängen, Roland Stahre, sjukhuspastor i Göteborg och Lena Huld, församlingens pastor och leg psykoterapeut. En ledd eftermiddagsvandring kommer att erbjudas en av dagarna.

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. Slutfakturan på resterande summa sänds ut med e-post och ska vara betald senast 15 dagarinnan retreaten. 

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 150 kr. 

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. Om avbokning sker senare än15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av totalkostnaden. Vid sjukdom medläkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av totalkostnaden.

Innan du gör din anmälan ska den Grundläggande informationen läsas på vår hemsida www.styrsomissionskyrka.se Denna information kan du återvända till när datum för retreaten närmar sig.

Information
Namn: Retreat med personlig vägledning - Frid som stillar oro   Plats: Styrsö Missionskyrka
Arrangör: Styrsö Missionskyrka      
  Avgift: 5000 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2021-05-23   Slut: 2021-05-28

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Styrsö Missionskyrka
Styrsö Tången väg 71, 43084  Styrsö
0723250145