Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Retreat med skapande -Bröd som mättar hunger

2021-03-11 2021-03-14

Varmt välkommen på Skaparretreat 11-14 mars 2021 i Styrsö Missionskyrka. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet.

Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 på torsdagen och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika. Vi går in i tystnaden vid kvällsandakten på torsdag och går ur den innan gudstjänsten på söndag.

Retreaten leds av Lena Huld, pastor i Styrsö Missionskyrka, leg psykoterapeut, som leder andakter, meditationer och personliga samtal. Därutöver medverkar Agneta Arnekvist "Ullmissionär" och utbildad textillärare, Karin Jeppsson konstnär på fritiden och utbildad bildlärare och Cia Möller förskolelärare som finner möjlighet till vila, reflektion och kreativitet i det fria broderiet 

Dagsprogrammet består av andakter, "arbetspass", böner, meditationer, både ledda och egna, vällagade måltider under musik, tid för egna vandringar och "bara-vara" tid - kanske framför braskaminen, i det egna gästrummet eller ute i naturen. 

Under skaparpassen har vi möjlighet att fråga ledaren om hjälp men är, som för övrigt, varsamma om tystnaden. Vi låter skapandet ske med hjälp av lyssnande och det som föds inifrån. Under retreatens kreativa pass får du möjlighet att prova på att skapa och arbeta med bild, ull, nål och tråd. 

På retreat åker du för din egen skull. Alla programpunkter är givetvis frivilliga. Det finns tider för personliga samtal med retreatledaren.

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. Slutfakturan på resterande summa sänds ut med e-post och ska vara betald senast 15 dagar innan retreaten. 

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 150 kr.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. Om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av hela kostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift 25% av totalkostnaden.

Innan du gör din anmälan ska den Grundläggande informationen läsas på vår hemsida www.styrsomissionskyrka.se Denna information kan du återvända till när datum för retreaten närmar sig. 

Information
Namn: Retreat med skapande -Bröd som mättar hunger   Plats: Styrsö Missionskyrka
Arrangör: Styrsö Missionskyrka      
  Avgift: 3300 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2021-03-11   Slut: 2021-03-14

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Styrsö Missionskyrka
Styrsö Tången väg 71, 43084  Styrsö
0723250145