Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Introduktionsretreat för Unga vuxna med personlig vägledning- Vägar som leder rätt

2021-01-28 2021-01-31
Varmt välkommen på retreat. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet.

Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar på torsdag kl 18.30 med kvällsmat. Vi går in i tystnaden vid kvällsandakten på torsdag och går ur den innan gudstjänsten på söndag. Retreaten leds av Martin Klemetz, studentpastor Betlehemskyrkan Göteborg och Lena Huld, församlingens pastor och leg psykoterapeut.

Denna retreat riktar sig till unga vuxna men vi tar också, i mån av plats, emot gäster utanför målgruppen. Då till ordinarie pris 3000kr varav 700kr är anmälningsavgift. För gruppen unga vuxna finns begränsad möjlighet att delta i övriga retreater till subventionerat pris: tors-sön 700kr, sön-fre 1000kr. Skicka en sådan förfrågan till retreat@styrsomissionskyrka.se

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. Slutfakturan på resterande summa sänds ut med e-post och ska vara betald senast 15 dagar innan retreaten.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 150 kr.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. För dig som betalar fullpris: om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av totalkostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av totalkostnaden.

Innan du gör din anmälan ska den Grundläggande informationen läsas på vår hemsida www.styrsomissionskyrka.se Denna information kan du återvända till när datum för retreaten närmar sig. 

Information
Namn: Introduktionsretreat för Unga vuxna med personlig vägledning- Vägar som leder rätt   Plats: Styrsö Missionskyrka
Arrangör: Styrsö Missionskyrka      
Sista anmälning: 2021-01-27   Avgift: 700 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2021-01-28   Slut: 2021-01-31

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Styrsö Missionskyrka
Styrsö Tången väg 71, 43084  Styrsö
0723250145