Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Livestreaming Mundekullafestivalen, 5-9 aug

Livestreaming av Mundekullafestivalen 5-9 aug

Köp Livestreamingpasset med årets Mundekullafestival i efterhand. Festivalen innehåller över 30 programpunkter och 30 timmar av inspirerande aktiviteter i Mundekullaanda. Festivalen filmades med 3-4 kameror i vår vackra lokal Naturum. Över 80 personer upplevde årets festival via online och vi har fått överväldigande feedback på hur bra det var. Du erhåller en länk efter din anmälan så kommer du åt alla programpunkter.

Köp Livestreamingpass i efterhand
Vi säljer nu livestreamingpass till hela festivalen för dig som vill se den i efterhand för +900:- enligt nedan. För dig som såg onlinefestivalen men inte köpte till möjligheten ett se den i efterhand kan du göra detta genom att lägga till + 300:- (utöver de 600:- du redan betalat). 

Köp hela festivalen eller uppgradera ditt tidigare köp
1. "Livestreaming - Spara" 900:- 
(Se alla programpunkter när det passar dig. För dig som inte köpt ett livestreamingpass tidigare )
2. Uppgradering - "Livestreaming - Spara" 300:-
(För dig som köpte "Livestreaming - direkt" för 600:- som innebar att du kunde följa allt i realtid, kan du nu välja till att se det även i efterhand genom att lägga till 300:-)

Mundekulla Live
En del av föreläsningarna och konserterna kommer att sändas ut på "Mundekulla Live" under det kommande året. "Mundekulla Live" sänds varje söndagkväll kl 20.00 från Mundekulla Retreatcenters Facebooksida sedan slutet på mars 2020. Läs mer och se tidigare avsnitt på www.mundekullalive.se

Information
Namn: Livestreaming Mundekullafestivalen, 5-9 aug   Plats: Online Event
         
    
Start: 2020-08-05   Slut: 2020-08-09

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se