Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

2020-06-28 - 05 BeachChurch Camp Böda

Välkommen till BeachChurch Camp v 27, 28/6 - 5/7, en av sommarens häftigaste höjdpunkter, en underbar vecka för både kropp och själ! Vi spelar på en av Sveriges absoluta toppbeacher på solsäkra Böda. Nybörjare såväl som elit är lika välkomna. Träningsgrupper på förmiddagarna ledda av våra rutinerade tränare och turneringar på eftermiddagarna. I BeachChurch Camp ingår samtal kring livet och Gud som vi kallar "Beach Alpha". Vi har en "BeachAlpha" på morgon och en på kvällen, vi börjar med att äta tillsammans (frukost må-sö och middag må-fr ingår i lägeravgiften) Därefter följer en inledning och sedan samtalar vi i små grupper. Vi utgår från ett material kallat Alpha som 100.000 svenskar och över 120 miljoner människor utöver vår värld https://youtu.be/9X6zptnvGk8.har gått igenom. Man behöver inte ha en speciell tro eller vara religiös för att delta. Var och en får bidra med sina tankar, men samtalet tar sin utgångspunkt i den kristna tron. Här är en länk till en kort introduktion till Alpha: 

Kostnad 2 450 kr med boka-tidigt-rabatt 1000 kr fram till 31 mars, ange rabattkod Early bird, därefter 3 450 kr. I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner och lån av bollar. Gratis deltagande i eftermiddagarnas beachaid-turneringar, samt lördagens stora beachaid-turnering samt "Beach Alpha" (samtalsgrupper) där frukost och middag ingår! 

Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 995 kr. Grupperna finns på olika nivåer. Det finns även en träningsgrupp för barn 7-12 år, barn och icke-spelande familjemedlemmar anmäls i speciellt formulär, https://dinkurs.se/65416.

Vill du bo på vandrarhemmet kan du boka genom oss fram till 31 mars för bästa pris. Vill du ha annat boende rekommenderar vi  de olika boendealternativen på Bödagården, se www.bodagarden.nu. Ange att du är med på BeachChurch Camp så får du 5% på boendet. 

Du kan boka lunch. Frukost må-sö och middag (må-fr) ingår i lägeravgifen!

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande via faktura senast 31/5. Du deltar på egen risk. 

BeachKonfa med 23 konfirmander + ledare är en del av BeachChurch Camp, de har eget program och träningar, men de finns med i eftermiddagsturneringarna.

Barn och ej spelande familjemedlemmar kan anmäla sig på särskilt formulär. Ingen lägeravgift tas ut, men ger en möjlighet att boka boende och träning för barn. Det finns också möjlighet att vara med på "Beach Alpha".

I samband med lägret har vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer 27-28/6. Anmälan och betalning till de rankinggrundande tävlingarna sker via Svensk Volleyboll. Rankinggrundande tävlingar kräver spelarlicens. Behöver du teckna licens kontakta tomas@beachaid.se.

Det finns också en BeachAid Camp v 26. Du kan alltså teckna två träningsveckor i rad om du vill. Mer info om BeachAid Camp hittar du här

Information
Namn: 2020-06-28 - 05 BeachChurch Camp Böda   Plats: Bödagårdens Camping
         
  Avgift: 3450 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2020-06-28   Slut: 2020-07-05

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se