Enter your information

Check your information

Your information is registered

2020-06-21 - 28 BeachAid Camp

Välkommen till BeachAid Camp, en av sommarens häftigaste höjdpunkter. Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher, solsäkra Böda på Öland. Nybörjare såväl som elit är lika välkomna. 

Kostnad 2500 kr.  I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner, gratis deltagande i eftermiddagsturneringar, lån av bollar, kvällsprogram, kaffe och frukt på stranden. Ingen logi, mat eller träning ingår, utan köps till.

Våra coacher för träningsgrupperna håller högsta kvalité och under ledning av vår Head Coach Simon Dahl (spelade OS 2000 och 2004) gör de allt för att du ska utvecklas som beachspelare. Vi satsar på små träningsgrupper 6-8 pers så du får mycket bolltouch och inviduell feedback. Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 1195 kr. Grupperna finns på olika nivåer.

Boende finns i olika prisklasser från 1120 kr. Mest prisvärt är att bo med oss i det nyrenoverade vandrarhemmet. Men det finns också möjlighet att boka en stuga för familjen eller tillsammans med några vänner. Vill du bo riktigt billigt tar du med ditt tält och bokar en tältplats på Bödagården.

Du kan även köpa till mat. Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag. På lördagen går det att beställa grillat till vårt "Beachparty" på stranden. 

De flesta kvällarna är det någon form av frivilligt kvällsprogram.

Allt kvällsprogram inklusive "Beachpartyt" arrangeras under vårt motto "Ha kul i sanden och hjälp människor på samma gång". Eftersom vi vet att 10-20% av befolkningen har problem med alkohol, är alla aktiviteter "drogfria". Bödagården  har en restriktiv alkoholpolicy på hela området, vill du "ta en öl" är det ok i stugan och eftersom vi hyr hela vandrarhemmet även på vandrarhemmet.

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande via faktura senast 31/5. Du deltar på egen risk. 

I samband med lägret har vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer. Både den 21 juni och den 27-28 juni

En andra träningsvecka BeachChurch Camp äger rum vecka 27. Du kan alltså teckna två träningsveckor i rad om du vill. I BeachChurch Camp ingår samtal kring livet och Gud som vi kallar "Beach Alpha". Vi har ett pass på morgon och ett på kvällen, med en inledande film innan vi samtalar om dagens ämne. Man behöver inte ha en speciell tro eller vara religiös för att delta. Vi samtalar utifrån den kristna tron och följer ett material som kallas Alpha. Var och en får bidra med sina tankar. Mer info om BeachChurch Camp hittar du här

Information
Name: 2020-06-21 - 28 BeachAid Camp   Location: Bödagården
         
  Fee: 2500 SEK (including VAT 0 SEK)
Start: 2020-06-21   End: 2020-06-28

Registration system from:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se