Anmälan till Roslagsloppet

 

Utländska deltagare

Utländska tävlande betalar ingen avgift för att starta. Ni anger rabattkod: rosis2019 i anmälan. Sista datum för anmälan gäller även utländska deltagare!


Klassegrare 2018

Klassegrare från 2018 har gratis anmälningsavgift och uppger rabattkod: seger2018 

 

ROSLAGSLOPPET (3/8)

När ni skall anmäla er till tävlingen så tänk på att ha all information om teamet tillgänglig. Kontaktuppgifter till dig som anmäler (adress, telefonnummer, email m.m.) Tävlingsklass Förare (licensnummer, personnummer, klubb) Navigatör (licensnummer, personnummer, klubb) 

Det är din uppgift att se till att all information om förare, navigatör och båt är riktiga. Om det skulle ske någon förändring t.ex. byte av navigatör eller båt så är det du som anmälare som skall skicka denna uppdatering till ÖRK. Detta skall ske innan den 1/7 för att den skall bli godkänd och komma med i startlistan. 

Ni kan anmäla er fram till och med den 15/7 till förhöjd avgift med extra 1000 :-, men då kommer ni inte heller med i programmet! 

Ska någon i besättning ha engångslicens - skriv detta i stället för licensnummer. Om ni tävlar i ThunderCat, JetSki, Classic eller Standard, så skriver ni bara ett * i rutan för mätbrev.

Du kan redan i anmälan kan betala för ev engångslicenser samt även webtracking appen.

Anmälningsavgiften är 300:- och startavgiften är 1700:- eller 1200:- beroende på klass. För att anmälan skall bli godkänd så kommer betalning krävas inom två timmar efter att ni gjort anmälan. Detta sker via kortbetalning eller swich. Vid avanmälan före 2/8 betalas allt utom 300:- tillbaka. 

Boende

Var ute i god tid för att finna boende! Ni kan antigen söka via Bo & Kajak på http://www.bokajak.se/ eller http://www.roslagen.se/boende/

The last registration day has been passed.

 
Information
Name: Roslagsloppet 2019   Location: Öregrund & Norrtälje
Organizer: Öregrunds Racerklubb   Slots left: no limit
Deadline for registration: 2019-07-15   Fee: 1300 SEK (including VAT 0 SEK)
Day: 2019-08-03      

Registration system from:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Contact - organizer:
Öregrunds Racerklubb
Västergatan 66, 74242  Öregrund
017330643