Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Certifiering Oxytocinmetoden

Välkommen till världens första certifiering i Kerstin Uvnäs Mobergs livsverk ”Oxytocinmetoden”.

Grundutbildningen i Kerstins Uvnäs Mobergs metod är en unik möjlighet att använda, undervisa om eller fördjupa din kunskap om hälsans och födandets hormon Oxytocin. Från kvinnan som ägnat hela sitt liv att förstå och forska om det. Utbildningen består av två steg. Inläsning av tre böcker skrivna av Kerstin Uvnäs Moberg. Samt tre praktiska dagar i Stockholm med föreläsningar, praktiska övningar och grupparbeten. Under lördagen kan du också delta på en middag med Kerstin på kvällen. Varmt välkommen!

 

  • Var uppmärksam på att skriva in din korrekta e-mail och telefon så att din bekräftelseinformation kommer fram.
  • Anmälan är bindande. Inga återbetalningar görs. Däremot kan du ta igen din plats vid nästa tillfälle. Ångerrätten enligt lag gäller i 14 dagar.
  • Var uppmärksam att avbetalning är en faktura som är ställd på 90 dagar. Vilket betyder att du har 90 dagar på dig att lägga undan pengar för att betala hela summan vid ett tillfälle, senast 90 dagar efter anmälan.

 

Föda Utan Rädslas Villkor  
Fakturamottagarens uppgifter / Uppgifter på kvittot
Fakturan skickas endast per e-post!  
(Använd ovan adress i fakturan/kvittot)
Titta igenom "Fakturamottagarens uppgifter" ovanför och dubbelkolla att uppgifterna är korrekt ifyllda så att fakturan skickas till korrekt mottagare och adress!
Ny faktura på grund av felaktiga adressuppgifter debiteras med 50 kr exkl moms!  
Jag har läst och godkänner vår policy för personuppgifter *.