LM Innebandy 2018

Läs detta innan du anmäler ditt lag! Här gör du anmälan för ETT lag till LM i Innebandy 2018. Vill du anmäla fler lag behöver du göra om samma process för nästa lag. LM i Innebandy kräver medlemskap för 2018 i en lokal SLIF-förening. Om du ska anmäla ett lag är det viktigt att du kollat med alla lagdeltagare att de är medlemmar. De kan lösa medlemskap för 2018 i sin lokala SLIF-förening via vår hemsida snabbt och smidigt. Koden får du direkt till den e-postadress du anger när du söke medlemskap.

Ange alltid antal spelare, med namn

Ange istället hur många som ska ingå i ditt lag (3-6 personer).I formuläret står det Antal platser. Vänta tills formuläret uppdaterats innan du fyller i information om dina lagkamrater. Det finns tre betalsätt: kort, swish och faktura. Om föreningen ska betala avgiften och inte har ett betalkort är det viktigt att du anger e-postadress till fakturamottagaren. Alla rader märkt * måste du fylla i - har du inte rätt uppgifter nu kan du ändra dem sedan, ange under tiden dina uppgifter.  Innan du slutför anmälan se efter så att alla uppgifter stämmer!

1. Registrera din information
2. Kontrollera dina uppgifter
3. Anmälningen är registrerad

Obligatoriska uppgifter är markerade med *.
Antal platser
Fakturamottagarens uppgifter / Uppgifter på kvittot
Fakturan skickas endast per e-post!  
(Använd ovan adress i fakturan/kvittot)
Titta igenom "Fakturamottagarens uppgifter" ovanför och dubbelkolla att uppgifterna är korrekt ifyllda så att fakturan skickas till korrekt mottagare och adress!
Ny faktura på grund av felaktiga adressuppgifter debiteras med 50 kr exkl moms!  
Välj en av betalmetoderna
mcvisa
Jag har läst och godkänner vår policy för personuppgifter.
    
Information
Namn: LM Innebandy 2018   Plats: Liljeholmshallarna 1 & 2
Arrangör: SLL   Platser kvar: 93
Sista anmälning: 2018-11-22     
Dag: 2018-11-30