Blissful Business YoUniversity

Anmälan till Blissful Business Youniversity

Till Kometen & Silvervägen är din plats reserverad i och med att du betalat din anmälningsavgift. Terminsavgiften faktureras inför start.

Till Stjärnklar måste du ansöka om plats först. 

Du är varmt välkommen!

P.S Efter din anmälan får du ett mejl med frågor kring ditt företagande och vad du behöver som hjälper oss att supporta dig på bästa sätt.

 

P.P.S Tveka inte att höra av dig med frågor på kirsi@blissum.se

Villkor för utbildningen

Utbildningen sker online; vi möts 2 kursdagar i månaden och kontinuerligt i onlinecommunityn. Dessutom har du tillgång till kunskapsbank dygnet runt. För dig som väljer Silvervägen ingår dessutom fyra stycken Blissful Biz Sessioner

Det mesta av utbildningen spelas in för att underlätta för deltagare som inte kan vara med vid kurstillfället.  Det innebär att andra personer, nu och senare, kommer att kunna ta del av din medverkan. Vi kan inte varken nu eller senare radera dig från inspelningar eller på annat sätt begränsa din medverkan. Den blir ett bidrag till andras utveckling precis som andras deltagande blir till din.

 

14 dagars öppet köp

För att reservera din plats betalar du en anmälningsavgift om 3.000 kr exkl. moms för att säkra din plats men du har 14 dagar på dig att känna in om detta är rätt. Du kan lyssna på en ispelad föreläsning om Blissful Buseiness och ta del av annat förberedande material.

Om du bokar före 30 november får du dessutom tillgång till hela e-kursen Våga ta betalt.

Efter de 14 dagarna är din anmälan bindande.

Om du skulle drabbas av längre tids sjukdom eller motsvarande och måste avbryta utbildningen hittar vi en lösning utifrån grundfilosofin att du utöver anmälningsavgiften betalar för den tid du medverkat + 1500 kr.

1. Registrera din information
2. Kontrollera dina uppgifter
3. Anmälningen är registrerad

Obligatoriska uppgifter är markerade med *.
    
Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.
 
Information
Namn: Blissful Business YoUniversity   Plats: Online
Arrangör: Blissum      
  Avgift: 3000 SEK (exkl. moms)
Start: 2018-02-01   Slut: 2018-12-15

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Blissum
Lenånger 120, 87193  Härnösand
070-525 02 72