Från Strasbourg till Amsterdam med Dick Harrison och Tidningen VI (8 dgr)

Uppgifterna du lämnar här ligger till grund för flygbiljetter med mera. Det är därför viktigt att de är rätt och överensstämmer exakt med ditt pass. Att ändra namnet kan kosta från 750 kr upp till en ny flygbiljett.

Välj betalningsmetod "Faktura" nedan så kan du välja att betala med kort eller bankgiro på förfallodagen.
1. Registrera din information
2. Kontrollera dina uppgifter
3. Anmälningen är registrerad

Obligatoriska uppgifter är markerade med *.
Antal platser
Övrigt  
Klicka på länken för resevillkor  
Resans grundpris från Stockholm Arlanda är 19 200 kr. Uppgradering av hyttkategori, eventuellt enkelhyttstillägg, dryckes- och utflyktspaket regleras på slutfakturan. Resan ska slutbetalas senast den 5 februari 2018. Det är begränsat antal platser från Köpenhamn och Göteborg. Kommer du på väntelista kontaktar vi dig för att lösa flyget på bästa sätt.
Betalningsmetod 
Du kommer att anmälas till en reservplats.
 
Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.
 
Information
Namn: Från Strasbourg till Amsterdam med Dick Harrison och Tidningen VI (8 dgr)   Plats: Rhen
         
  Avgift: 2500 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2018-05-09   Slut: 2018-05-16