SYRAT MED JENS OCH JOHANNA

Allt fler vill lära sig att fermentera grönsaker. Men bara lite jobb blir fina kålgrönsaker till fantastiska smaksensationer. Jens berättar om mjölksyrejäsning, om surkål, kimchi och mycket annat. Vi provar att vattenfermentera, att göra kimchi och surkål som alla kan ta med hem. Deltagarna får smaka på något halvdussin varianter under en måltid som avslutar kvällen. 

Kursledare är Jens Linder, kock, matjournalist (bland annat i Dagens Nyheter) som är Korea-entusiast och har skrivit kokboken ”Jens Linders Korea”. 

Kursen hålls i vår lokal på Mosebacke Matstudio, Höga Stigen 5.


    
 
Information
Namn: SYRAT MED JENS OCH JOHANNA   Plats: Mosebacke Matstudio AB
Arrangör: Mosebacke Matstudio   Platser kvar: 11
Sista anmälning: 2017-11-20   Avgift: 1250 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2017-11-22 17:00   Slut: 2017-11-22 22:00

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Mosebacke Matstudio
Höga Stigen 7, 11820  stockholm
0704240765