Äta ogräs och laga vilt - en vild vandring

Äta ogräs och laga vilt! - en vild vandring
Tisdag 13 juni kl. 17.00-18.30
Kirskål, nässlor och maskros har letat sig in på finkrogarnas menyer. och är dessutom bland det klimatsmartaste och nyttigaste man kan äta. För att skörda och använda vad naturen bjuder krävs kunskap om hur, var och när man får plocka, hur man identifierar växter och hur de tillagas. Lisen Sundgren, är örtspecialist, författare och ”forager” (en som samlar vilda örter till mat) åt ett antal stjärnkrogar guidar runt bland rabatter, ängar och i skogsmark. Lär dig hur dessa vanliga växter kan tillagas till mat, medicin och kurer för ökat välbefinnande. Välkommen i det gröna!

Villkor för bokning och köp av kurs: Vi följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). För utförliga villkor se länk på http://www.rosendalstradgard.se/kurser/

1. Registrera din information
2. Kontrollera dina uppgifter
3. Anmälningen är registrerad

Obligatoriska uppgifter är markerade med *.
Antal platser
    
Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.
 
Information
Namn: Äta ogräs och laga vilt - en vild vandring   Plats: Trädgården, Rosendals Trädgård
Arrangör: Rosendals Trädgård      
Sista anmälning: 2017-06-13   Avgift: 285 SEK (varav Moms 57 SEK)
Start: 2017-06-13 17:00   Slut: 2017-06-13 18:30

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen12, 11521  Stockholm
08-54581270