Filosofisk Retreat 6-8 oktober 2017. Arrangör: Kalle Grill

 

Betalning och bokningsregler
Betala in retreatkostnad 1800 kr (medlem i Svenska Sällskapet för Filosofisk Praxis betalar 1700 kr, arbetslös eller studerande betalar 1200 kr) till Kalle Grill, clearingnummer 6276, kontonummer: 702 755 478 senast en vecka efter denna anmälan. Ange ditt namn som referens vid betalning. Boka kost och logi via länken nedan "Till anmälan". Betalning för kost och logi sker på plats direkt vid incheckning på fredagen till Mundekulla. Det går bra med både kort -och kontantbetalning. Vid avbokning fram till 6/9 erhålles retur av retreatavgift förutom en bokningskostnad på 600 kr. Vid avbokning efter 6/9 erhålles retur av retreatavgift minus 600 kr endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg. Alla priser är inklusive moms. 

Boende på Mundekulla Retreatcenter
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. 
- Ta med lakan och handduk. Kan hyras för 100 kr/set i receptionen. 
- Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum. 
- Stearinljus får inte användas. 
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider. 
- Bra med kläder för skogs/naturvandringsstigar.  

Hitta till Mundekulla
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Därefter erbjuder vi Mundekulla-taxi för endast 150 kr/bil (10 km). Taxi bokas helst i förväg via Taxi Emma (0471-101 00), gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar varje dag. Från Kastrup/Köpenhamn går direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Du kan även samåka genom att fylla i vårt samåkningsformulär på hemsidan  

Handikapp
Mundekulla består av en vacker gård som restaurerats i 1820-tals stil samt en del nybyggnation. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstollsvänliga toaletter/duschar. Vi har en hiss upp till den stora samlingssalen. Hör av dig så berättar vi mer!  Husdjur Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida) 

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster/år. Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Vi skickar ut detta till dig men det innebär en del extraarbete varpå vi tar ut en grundavgift på 100:-/försändelse + porto+brevkostnad.  

Ytterligare information
För ytterligare information om kurs/retreat kontakta: retreat@tankereda.se Välkommen!Sista anmälningsdagen har passerats.
 
Information
Namn: Filosofisk Retreat 6-8 oktober 2017. Arrangör: Kalle Grill   Plats: Mundekulla retreatcenter
         
    
Start: 2017-10-06   Slut: 2017-10-08

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se