Roslagsloppet 2017

Anmälan till Roslagsloppet samt ÖRK Offshoretävling

Utländska tävlande betalar ingen avgift för att starta. Ni mailar direkt till roslagsloppet@gmail.com med era uppgifter. OBS! Nedanstående datum gäller även er! 

ROSLAGSLOPPET (5/8)

När ni skall anmäla er till tävlingen så tänk på att ha all information om teamet tillgänglig. Kontaktuppgifter till dig som anmäler (adress, telefonnummer, email m.m.) Tävlingsklass Förare (licensnummer, personnummer, klubb) Navigatör (licensnummer, personnummer, klubb) Det är din uppgift att se till att all information om förare, navigatör och båt är riktiga. Om det skulle ske någon förändring t.ex. byte av navigatör eller båt så är det du som anmälare som skall skicka denna uppdatering till ÖRK. Detta skall ske innan den 1/7 för att den skall bli godkänd och komma med i startlistan. Ni kan anmäla er fram till och med den 15/7 till förhöjd avgift med extra 1000 :-, men då kommer ni inte heller med i programmet! 

Ska någon i besättning ha engångslicens - skriv detta i stället för licensnummer. Om ni tävlar i ThunderCat, JetSki, Classic eller Standard, så skriver ni bara ett * i rutan för mätbrev.Du redan i anmälan kan betala för ev engångslicenser samt även webtracking appen. Anmälningsavgiften är 300:- och startavgiften är 1700:- eller 1200:- beroende på klass. För att anmälan skall bli godkänd så kommer betalning krävas inom två timmar efter att ni gjort anmälan. Detta sker via kortbetalning eller swich. 

ÖRK Offshoretävling (3/8)

Här är Offshore 3A, 3B, 3X, V150 och 3C samt V60 inbjudna att köra en riktigt publikvänlig offshoretävling torsdagen före Roslagsloppet. Kör ni endast Offshoretävlingen, så kostar den lika som ett Roslagslopp. Kör ni båda kostar Roslagsloppet endast 500 :- (fram till 1/7). Samma anmälningstider som för Roslagsloppet.  

Ni som kör båda tävlingarna har i och med att ni är godkända för besiktningen för torsdagstävlingen även besiktigat in för Roslagsloppet och behöver därmed endast infinna er på förarmötet fredagkväll för densamma.  

Boende

Var ute i god tid för att finna boende! Ni kan antigen söka via Bo & Kajak på http://www.bokajak.se/ eller http://www.roslagen.se/boende/


Sista anmälningsdagen har passerats.
 
Information
Namn: Roslagsloppet 2017   Plats: Öregrund & Norrtälje
Arrangör: Öregrunds Racerklubb   Platser kvar: obegr.
Sista anmälning: 2017-07-15   Avgift: 1300 SEK (varav Moms 0 SEK)
Start: 2017-02-28   Slut: 2017-08-05

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Öregrunds Racerklubb
Västergatan 66, 74242  Öregrund
017330643