Registrera din information

Anmälningen är registrerad

Circle Way - Omställnings festival

Välkommen till Circle Way camp

Circle Way Camp/Omställningsfestivalen
För 15:e årets har vi glädjen att erbjuda detta unika sommarläger för alla åldrar

Anmälningsavgift
Anmälningsavgiften (600:-/pers) ingår i det totala priset och måste betalas även om du avbokar innan någon inbetalning skett. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan dock sälja din biljett vidare till tredje part om så önskas, men meddela oss isåfall så vi kan korrigera våra anmälningslistor med rätt namn.
Vi skickar ut ett välkomst brev på den mailadress du uppgett några dagar innan aktiviteten äger rum.

Mat
Vi serverar Ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder bla mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Om du bokat alla måltider erhåller du ett festivalband med annan färg än övrigas som visas upp i restaurangen vilket innebär att alla måltider ingår. Festivalbandet är personligt och kan endast användas av en person.
Du har även möjlighet att laga din egen mat i vårt campingkök eller för dig som bokat rum finns det pentry i anslutning till rummen. Antingen kan du boka all måltider eller inga alls, det går alltså inte att köpa enstaka måltider. Däremot serveras första måltiden till alla (mån kväll) utan extra kostnad. Möjlighet till samordning av matinköp på plats. (Närliggande butiker finns 5-10 km från Mundekulla)

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Därefter erbjuder vi Mundekullataxi för endast 150:-/bil (10 km), bokas via Taxi Emma (0471-10100) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Du kan även samåka genom att fylla i vårt samåkningsformulär på hemsidan

Handikapp
Mundekulla består av en vacker gård med tillhörande logar och höloft som restaurerats i 1820 tals stil och är därmed inte helt handikappvänlig. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Vi har en hiss upp till den stora samlingssalen. Hör av dig så berättar vi mer!

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)

Dator
Vi tillhandahåller ingen dator men möjlighet finns att koppla din egen dator i vår reception.

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster/år. Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Vi skickar ut detta till dig men det innebär en del extraarbete varpå vi tar ut en grundavgift på 100:-/försändelse + porto+brevkostnad.

Välkommen, det kommer att bli en fantastisk sommarvecka

Hälsar/

Mundekullateamet

www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450

Sista anmälningsdagen har passerats.

Information
Namn: Circle Way - Omställnings festival   Plats: Mundekulla
Arrangör: Mundekulla Kurs Retreat Konferens      
    
Start: 2016-07-11   Slut: 2016-07-15

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Mundekulla Kurs Retreat Konferens
Mundekulla, 36195  Långasjö, Sweden
0471-504 50