En kväll om... att möta nya förutsättningar

Hjärtligt välkommen till "En kväll om... att möta nya förutsättningar"

En kväll om att möta nya förutsättningar handlar om hur vi väljer att möta det nya - nya människor, nya sammanhang och nya idéer.

Vi kommer denna kväll arbeta med metodiken Open Space. Harrison Owen upptäckte Open Space-metoden 1983 när han i mötet med organisationer, företag, och arbetslag såg att den mest givande återkopplingen som gavs var under kaffepauserna. Då kände deltagarna störst engagemang... Harrison bestämde sig för att skapa en konferensform där deltagarna själva utformar programmet och organiserar mötet.

Open Space är en mötesmetod som inte har någon förutbestämd agenda. Den har använts för mängder av komplexa frågor som tex för att skapa fred och för att genomföra samhällsplanering och har bland annat använts av FN’s generalförsamling, i Rotary och i olika samfund världen över. Idag används Open Space-metoden för grupper från 5-2000 deltagare i minst 70 länder.

Open Space bygger på dialog och delaktighet och drivs av deltagarnas engagemang och ansvarstagande. Detta innebär att du ges möjlighet att bidra med egna idéer och frågeställningar.

Tillsammans arbetar vi fram konkreta aktioner/handlingar som just du kan genomföra på din arbetsplats i din verksamhet för att effektivt locka fram nyfikenhet, kreativitet och positivt engagemang för förändringar hos dina medarbetare.

Vill du vara med om detta spännande ska du självklart komma!

Tid/plats:
Torsdag 5 november, kl 17.00-19.30 (det serveras enklare kvällsmat)
Kvadrat AB, Mäster Johansgatan 6, Malmö

Konceptet "En kväll om..." är en serie fristående kvällsseminarier framtagna av transformationsledarna i initiativet Ledarlyftet.nu och riktar sig till skolledare, pedagoger och andra som är intresserade av det som driver skolan framåt. Läs gärna mer om oss och vårt unika samarbete på www.ledarlyftet.nu


Än en gång välkommen!
/Stefan, Helena, Annhild och Stellan

Sista anmälningsdagen har passerats.

 
Information
Namn: En kväll om... att möta nya förutsättningar   Plats: Kvadrat AB, Mäster Johansgatan 6, Malmö
Arrangör: Ledarlyftet c/o Gimle Utbildning AB      
  Avgift: 236 SEK (exkl. moms)
Start: 2015-11-05 17:00   Slut: 2015-11-05 19:30

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Ledarlyftet c/o Gimle Utbildning AB
Storkvägen 22, 23737  Bjärred
070-4573125