Ring oss: 010 10 10 340

START
NYHETER
JUST NU: 21 inloggade arrangörer / 362 besökare på formulär
HJÄLP / KONTAKTA OSS
  Svenska
Logga in
 • Kortbetalning

 • Visa / Mastercard
  Nu kan du öka servicen till dina kunder genom att erbjuda kortbetalning vid anmälningstillfället.

     Visa      Mastercard

 • Fakturering

 • Automatisk faktura
  Din faktura skickas med bekräftelsemailet som går ut till deltagaren efter den anmält sig.

  Fakturan som du designar går automatiskt ut till deltagaren. Du slipper skicka fakturorna och administrationen kring detta. Fakturan bifogas bekräftelsemailet som en PDF fil. Du väljer själv för vilka av dina arrangemang som du vill använda automatisk faktura.


 • Egen fakturalayout
  Skicka enkelt dina fakturor genom systemet. Du gör enkelt uppföljningar på betalningar samt avprickning.

  Med en anpassad fakturalayout får du fakturan som du vill ha den.
  Kontakta oss så anpassar vi er faktura.

Biljetter via dinkurs.se

Scanna biljetterna med en vanlig smartphone

Med dinkurs.se samlar du enkelt in deltagare till ditt evenemang. Systemet har flera betalningsmetoder som du kan välja att använda dig av, bl.a. kortbetalning och fakturering men även delbetalning.


Läs/ladda ner produktbladet om biljetter som PDF.
Produktblad Biljetter

Till detta kan du även välja att sälja/bifoga biljetter. Biljetterna förses med logotype och texter enligt dina önskemål, se bilden nedan. En QR-kod läggs på biljetten för att möjliggöra scanning.


För att säkerställa att deltagare som inte ännu betalat får en biljett så är det vanligaste att man bara automatiskt skickar med biljetter till de deltagare som valt att betala med kort. Deltagare som valt faktura skickar man till först efter de betalat sin plats. Du kan själv välja om du vill bevaka ditt eget bankkonto för betalningar, avprickning och att själv skicka påminnelser. Eller så kan du låta oss på Din Kurs sköta fakturabevakningen åt dig.


Scanning av biljetter görs med en app (codeREADr) på din smartphone. Den app är gratis för Din Kurs användare och finns att ladda ner på iTunes och Googleplay. Det skapas automatiskt ett användarkonto till codeREADr via Din Kurs.


Du kan välja att scanna biljetter med valfritt antal enheter för snabbare inpassering. På dinkurs.se kan du följa förloppet och live se inpasseringar för att följa flödet.


För priser följ länken till vår prislista.