Ring oss: 010 10 10 340

START
NYHETER
JUST NU: 14 inloggade arrangörer / 302 besökare på formulär
HJÄLP / KONTAKTA OSS
  Svenska
Logga in
 • Kortbetalning

 • Visa / Mastercard
  Nu kan du öka servicen till dina kunder genom att erbjuda kortbetalning vid anmälningstillfället.

     Visa      Mastercard

 • Fakturering

 • Automatisk faktura
  Din faktura skickas med bekräftelsemailet som går ut till deltagaren efter den anmält sig.

  Fakturan som du designar går automatiskt ut till deltagaren. Du slipper skicka fakturorna och administrationen kring detta. Fakturan bifogas bekräftelsemailet som en PDF fil. Du väljer själv för vilka av dina arrangemang som du vill använda automatisk faktura.


 • Egen fakturalayout
  Skicka enkelt dina fakturor genom systemet. Du gör enkelt uppföljningar på betalningar samt avprickning.

  Med en anpassad fakturalayout får du fakturan som du vill ha den.
  Kontakta oss så anpassar vi er faktura.

Support

Finner du inte svaret på din fråga här på webben kan du enkelt skicka den via ett kontaktformulär till vår kundtjänst.

Dela med andra

På våra sidor hittar du till höger några ikoner för att du enkelt ska kunna dela med dig eller spara länkar till sidan. Här nedan kan du läsa kort om dessa.
 • Facebook Facebook är en amerikansk sajt där du kan umgås i olika nätverk av vänner. På sin sida kan man lägga ut allt från text, musik, foton, film och länkar. Genom att bli vänner med andra Facebook-användare länkas användare till varandra. Via länken publicerar du en länk till sidan i din profil på Facebook eller så skickar du länken vidare till någon av dina vänner.
 • Digg Digg är en amerikansk sajt där användarna tipsar varandra om intressanta länkar på webben, bilder och videos. Alla som är inloggade kan rösta för och emot tipsen och avancerade algoritmer avgör vilka tips som hamnar högst upp på sajtens förstasida.
 • Del.Icio.Us Delicious är en amerikansk bokmärkessajt där du kan spara länkar som du sedan har tillgång till från vilken dator som helst. Du kan också dela med dig till andra så de ser vad du bokmärker. Via länken skapar du ett bokmärke till din sida hos Delicious.
 • Magnolia Ma.gnolia är precis som Delicious en amerikansk bokmärkessajt som fungerar på samma sätt. Via länken skapar du ett bokmärke till sidan hos Ma.gnolia.
 • Pusha Pusha är en svensk sajt där användarna tipsar varandra om intressanta artiklar och sajter. Väldigt lik Digg. Alla som är inloggade kan rösta för och emot tipsen och de tipsen som får flest röster hamnar högst upp på sajtens förstasida.
 • MySpace Myspace är en amerikansk sajt liknande Facebook där du kan umgås med ditt nätverk av vänner. På sin sida kan man lägga ut text, musik, foton och film. Genom att bli vänner med andra Myspace-användare länkas användare till varandra. Via länken publicerar du en länk till sidan i din profil på Myspace.
 • StumbleUpon StumbleUpon är ett socialt nätverk där du kan du tipsa och själv få tips om nya sajter i de kategorier du själv tycker är intressanta. Fungerar genom ett tillägg till bland andra webbläsarna Internet Explorer och Firefox.
 • Twitter Twitter är en social nätverkssida samt mikroblogg som möjliggör för användare att uppdatera sin egen mikroblogg samt läsa andras uppdateringar (lokalt betecknade som tweets), vilka består av textbaserade postningar om max 140 tecken. Uppdateringarna visas på användarens profilsida samt skickas till andra användare som anmält intresse att motta dem. Via länken publicerar du en länk till sidan i din profil.