Ring oss: 010 10 10 340

START
NYHETER
JUST NU: 23 inloggade arrangörer / 297 besökare på formulär
HJÄLP / KONTAKTA OSS
  Svenska

Nyhetsbrev och e-postkampanjer

Sändlistor

Du kan kostnadsfritt skapa obegränsat antal sändlistor och fylla dem med mottagare. Information från mottagaren tex. förnamn kan du infoga i ditt brev.

Importera

Du kan både importera och exportera mottagare från och till Excell. Detta kan vara användbart om du har kunder i tex. ett CRM system.

Mallar

Vi har mallar som du använda som grund för ditt utskick. Med vår redigerare kan du dra och släppa in bilder och filer och kan snabbt kombinera bild och text i dina mail.

Utskick

Du kan i välja att skicka samma utskick till flera sändlistor. Du bestämmer även när det ska skickas. Så klart kan du skicka test till dig själv först :O)
Logga in
 • Kortbetalning

 • Visa / Mastercard
  Nu kan du öka servicen till dina kunder genom att erbjuda kortbetalning vid anmälningstillfället.

     Visa      Mastercard

 • Fakturering

 • Automatisk faktura
  Din faktura skickas med bekräftelsemailet som går ut till deltagaren efter den anmält sig.

  Fakturan som du designar går automatiskt ut till deltagaren. Du slipper skicka fakturorna och administrationen kring detta. Fakturan bifogas bekräftelsemailet som en PDF fil. Du väljer själv för vilka av dina arrangemang som du vill använda automatisk faktura.


 • Egen fakturalayout
  Skicka enkelt dina fakturor genom systemet. Du gör enkelt uppföljningar på betalningar samt avprickning.

  Med en anpassad fakturalayout får du fakturan som du vill ha den.
  Kontakta oss så anpassar vi er faktura.

Kom igång på 5 minuter

1

Registrera dig gratis

Börja med att registrera dig som användare.
Det är helt gratis och du förbinder dig inte för någonting. Som användare får du ett lösenord och kan logga in hos oss. Nu kan du fritt klicka runt bland funktionerna och se hur systemet fungerar.
2

Lägg upp ditt arrangemang

Logga in med lösenordet och registrera ditt första evenemang. Allt du behöver göra är att fylla i ett enkelt anmälningsformulär, klicka här. Här fyller du i information som t.ex. kursdatum, ledare, kurspris osv. Priset för att lägga upp ett event är 249: -, detta inkluderar de första 20 anmälningarna.
3

Dags att få in anmälningar

Detta kan göras på många sätt men det vanligaste är att man med en enkel länk antingen lägger upp evenemanget på sin egen hemsida eller bjuder in deltagare via email. När du länkar via din egen hemsida så öppnas det en popup till anmälningen alternativt till en lista över alla evenemang som du har lagt in på dinkurs.se.
4

Skriv ut deltagarlistor, fakturor och skicka uppföljningar

Alla anmälningar registreras direkt i vår databas och du hämtar sedan enkelt ut deltagarlistor, namnskyltar, adressetiketter, fakturor osv. Vi har även funktioner för att ta fram fakturor och diplom/intyg med din egen grafiska profil.

 

Efter ett antal arrangemang har du en stor databas med alla deltagare du haft genom tiderna och kan enkelt skapa riktade kampanjer för kommande evenemang. Samtliga listor kan enkelt exporteras till Excel.

 

Administrera dina event online. Klicka här för att registrera dig gratis.