Registrera din information

Kontrollera dina uppgifter

Anmälningen är registrerad

Rallylydnad Steg 1

Datum och tider

2018-08-26 15:00

Rallylydnad är en rolig och nyttig träningsform som bygger på samarbete och följsamhet. Målet är att kunna följa en bana med skyltar som beskriver olika moment som du ska utföra tillsammans med din hund. För att lyckas behöver du och din hund samarbeta och lära er en del grundläggande lydnadskommandon som exempelvis sitt, ligg, stanna kvar, gå fint och stå. 

På kursen Rallylydnad steg 1 börjar vi från början och går igenom alla skyltar i rallylydnadens nybörjarklass. Här ingår moment som att sitta, ligga, gå fint vid sidan och mycket mer. Perfekt för dig som vill hitta på något roligt med din hund och få följsamhet på köpet.

Efter kursen kan du träna vidare mot tävling eller fortsätta träna som ren aktivering. För att du och hunden ska få ut mesta möjliga av kursen så är det bra om ni har gått valpkurs eller har motsvarande kunskaper. 

  • Instruktör: Kicki Fellstenius
  • I priset ingår skriftlig sammanfattning efter varje tillfälle, skriftlig momentbeskrivning och diplom.  
  • Kursen genomförs i liten grupp med max 7 deltagare. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.

VÄLKOMMEN! 

Information
Namn: Rallylydnad Steg 1   Plats: Hunduddens träningscenter, Stockholm
         
  Avgift: 2190 SEK (varav Moms 438 SEK)
Start: 2018-08-26 15:00   Slut: 2018-09-16 16:30