Öppet hav 2017

Välkommen till "Öppet hav" onsdagen 2 augusti. 

Observera att detta INTE är en tävling!! Nu kan du som har en båt som gör minst 25 knop vara med och köra samma bana som de tävlande i Roslagsloppet 2017. Kravet är att alla ombord har flytväst och att ni laddar ner appen för Webtracking. Info hittar ni på www.webtracking.se och under Products. Mer information angående hur detta fungerar kommer på mail några dagar före.

I startavgiften ingår avgiften för Webtracking samt lunch i Grisslehamn och middag i Öregrund för två (exkl. dricka). Du kommer att få ett startnummer tilldelat av oss. Detta går efter vilken ordning ni anmält er i. Vi kommer att skicka ut ett mail till alla anmälda med mer information angående startprocedurer, rekommenderad utrustning ombord, banbeskrivning m.m. ett par veckor före.

Vi kör endast norra bandelen, men du väljer om du vill köra korta eller långa banan. Preliminära tider är; lunch Grisslehamn 11.00, start 12.00 Grisslehamn. Middag Öregrund i Festivaltältet kl. 18.30. Enkel genomgång samt diverse tips och råd, samt utdelning av nummerlappar sker i Öregrund på Grepen Marin kl 18.00 på måndagen den 31 juli. Alla ekipage som deltar och tar sig över mållinjen kommer att få en plakett.

VIKTIGT: Fyll i den mailadress som du är nåbar på under sommaren! Observera att om du ska köra Roslagsloppet 2017, så ingår detta i din startavgift. Maila din anmälan till kansliet på roslagsloppet@gmail.com

Sista anmälningsdagen har passerats.

 
Information
Namn: Öppet hav 2017   Plats: Grisslehamn, Öregrund
Arrangör: Öregrunds Racerklubb   Platser kvar: obegr.
Sista anmälning: 2017-07-30   Avgift: 1500 SEK (varav Moms 0 SEK)
Dag: 2017-08-02      

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se

  Kontaktinfo arrangör:
Öregrunds Racerklubb
Västergatan 66, 74242  Öregrund
017330643