Medvetenhet - hitta ditt mästerskap för att leda dig själv och andra

En utbildning för dig som arbetar inom ICA.

Kursledare: Pernilla Tillander och Stellan Nordahl.
27-28/3-2017 Villa Thalassa Helsingborg.

Hur kan du bli mer energifull/motiverad/framgångsrik och inspirera både dig själv och andra? Det handlar om att vara en person som andra känner tillit till. En person som kan gå in i vilket rum som helst och lyfta engagemang, motivation och arbetsglädje genom att bara vara. Hur kommer du dit? Vilka verktyg är det som behövs?

Följ med på en spännande resa som tar dig från där du är till dit du och din organisation vill. Tänk om allt du tagit till dig, anammat och gjort till ditt är precis tvärtom? Vad skulle kunna hända då? Hur mycket roligt är du villig att ha?

Vi arbetar i en blandning av teorier, storytelling, diskussioner och övningar, med både skratt och djup, för att allt ska sättas i hjärna, kropp och själ, för att befästas, förstås på djupet och därmed bli användbart.


Anmälan och betalning
Du kan betala med kort, med swish eller mot faktura. Du kan även anmäla flera personer i samma anmälan/betalning.

Pris 2-DAGARS UTBILDNING: 2850:- samt kost&logi 2100:- (övernattning i dubbelrum, trerättersmeny, 2ggr lunch samt fika). Totalpris: 4950:- ex moms
Vi börjar 8.30 Dag 1 och slutar 16.30 Dag 2 (vi har gemensamma aktiviteter på kvällen dag 1)

Du kan även välja att endast vara med första dagen.
Pris ENDAST DAG 1: 1950:- samt kost&logi 700:- (lunch och fika). Totalpris: 2650:- ex moms. Uppge rabattkod DAG1 vid anmälan. Vi börjar Dag 1 8.30 och slutar 16.30


Dag 1
Medvetenhet om hur du påverkas av din omgivning och vilka signaler du själv sänder ut. Förståelse för hur du kan höja din status i en grupp och få både mer energi och andra människor att bli motiverade och engagerade.

Dag 2
Vi sätter upp tydliga personliga utvecklingsmål för varje deltagare. Mål som förhåller sig till din personliga utveckling och din organisations nuläge och utvecklingsmöjligheter. Vi tittar på dina eventuella hinder och motstånd och visar på nya möjligheter och vägar för att få ökad energi, effektivitet och välmående. Efter dag 2 får du ett kursintyg.

Efter utbildningen finns möjlighet till fördjupning och personliga uppföljningssamtal.

Ledord: Medvetna val, Acceptans, Filerna, Kroppsspråk och Undertext, Medvetenhet, Nöjdboxen, Status, Värderingar, Potential.

Utbildningen går även i höst (4-5 sept) - anmälan via
https://dinkurs.se/44590


Om Pernilla
Pernilla driver sedan 2006 Teatron utbildning. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla kommunikationen på alla nivåer inom företag och skola via personlig utveckling. Hon är utbildad i kommunikation, drama, regi, pedagogik, Forumspel, improvisation, Access Consciousness och UGL och har även en Fil. mag. i naturvetenskap.

Med tydliga mål och visioner, samt förståelse för vad värderingar innebär skapas en tydlig företagskultur. Genom att också skapa en feedbackkultur där alla ser sin egen del samtidigt som de har förmåga att ta vara på varandras olikheter, som en framgångsfaktor, ökar arbetsglädjen och därmed lönsamheten.

Pernilla har en förmåga att med både humor, glädje och djup vända på begreppen och skapa långsiktig medveten förändring och utveckling där alla strävar mot samma mål.
Arbetssättet blandar teorier med praktiska övningar och storytelling. Utbildningarna känns i kropp, hjärta och hjärna och blir därmed bestående. Den som en gång blivit medveten kan aldrig gå tillbaka.

Pernilla jobbar också på ett lekfullt sätt med presentationsteknik samt coaching för ökad självkänsla. Hon är författare till fyra böcker. En serie för skolan - Våga ta plats, samt en bok med den långa titeln - "Jag är det enda problem jag någonsin kommer att ha och samtidigt den enda lösningen."Om Stellan
Stellan är en engagerande föreläsare och lyhörd samtalspartner i personlig utveckling och ledarskap. Utifrån egna upplevelser berör och inspirerar han åhörarna i sina föredrag  och workshops. Han talar ofta kring tankens kraft och hur det egna förhållningssättet förändrar inte bara hur man uppfattar och upplever saker och ting utan också hur sakförhållandena i sig förändras. Stellan visar hur fördelaktiga förhållningssätt, medvetna val och resonemang kan visa vägen.

Stellan är just nu aktuell med boken "Medvetna val - från offerkofta till möjlighetsmantel". Stellan menar att insikt, medkänsla och ansvar är viktiga delar i ledarskapet. Med sin humor, värme och medmänsklighet hjälper Stellan dig på ett enkelt sätt att lotsa rätt och ger dig verktyg att leda, dig själv och andra, med kraft och övertygelse. Resan startar i självinsikt och det är med dina resurser och ditt personliga ledarskap du leder i glädje, motivation och entusiasm.

Stellan har en gedigen erfarenhet och teoretisk bakgrund. Han är utbildad civilingenjör i teknisk fysik, civilekonom i nationalekonomi och officer. Stellan har förkovrat sig i entreprenörskap och har stor kunskap kring visionsarbete och förändringsledning. Han representerar tydlighet, engagemang och omtanke – alla viktiga ingredienser i att skapa delaktighet, motivation samt att leda levande organisationer i mod och glädje.

Ord om Stellan: ”Riktigt grym och inspirerande. Man blir motiverad" "Förundransvärt bra :-)”
”Suverän!” ”En djup Johan Glans”
”Mannen som kunde tala med människor!”


Kundereferenser:
Ica Maxi - Ica Maxi Flygstaden, Ica Maxi Halmstad, Ica Maxi Hyllinge, Ica Maxi Hässleholm, Ica Maxi Kalmar, Ica Maxi Kristianstad, Ica Maxi Mellbystrand, Ica Maxi Löddeköpinge, Ica Maxi Olofström, Ica Maxi Oskarshamn, Ica Maxi Växjö, Ica Maxi Älmhult, Ica Maxi Ängelholm.
Ica Kvantum - Ica Kvantum Gislaved, Ica Kvantum Höganäs, Ica Kvantum Norrköping, Ica Kvantum Öland.
Ica Supermarket - Ica Supermarket Mönsterås.


Sista anmälningsdagen har passerats.
 
Information
Namn: Livsmedel - medel för livet   Plats: Villa Thalassa
         
  Avgift: 4950 SEK (exkl. moms)
Start: 2017-03-27   Slut: 2017-03-28

Anmälningssystemet levererat av:
Din Kurs Sverige AB
www.dinkurs.se